Gaforrja: Lajme të mira profesionale

4 Qershor, 13:02

Gaforrja

Do të bëjë të mundur që të dalë nga ajo guacka që ishin mbyllur nga fundi I majit dhe fillimi I qershorit  dhe do jene të detyruar dhe nëse nuk ia kanë shumë terezinë punës, janë të detyruar që të jenë në vijë të parë.Janë të detyruar të jenë aktiv, janë të detyruar që të punojnë. Me shumë gjasa do të ndodhin dy gjëra shumë të mira për gaforren, e para për ata që kanë borxhe është momenti t’I kërkojnë, t’I mbledhin që ti marrin këtë muaj. Dhe e dyta ata që kanë projektuar fillime të reja profesionale nga muaji mars  jam e sigurtë që do të kenë përgjigje pozitive. Një pjesë shumë e mirë e gaforrës do të kenë fillime të reja brenda muajit qershor, ata që kanë kërkuar ata që kanë punuar për të kërkuar nisje të reja, për ata që nuk kanë kërkuar do të ishte mirë që të përshpejtojnë kohën që të dërgojnë cv-të e tyre ku të munden me qëllim që të kenë një vlerë aktive dhe të mos kenë mungesa në pjesën e ekonomisë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha