Gardiani 15-vjeçar 1.86 cm i gjatë, ëndrra e PAOKU-t por luan te Apolonia: Në Shqipëri u ktheva prej familjes

22 Tetor, 14:50

Shkolla dhe largësia me prindërit e ktheu në Shqipëri, por talenti i Henri Begës premton që shumë shpejt të bashkohet me një klub të madh. 15-vjeçari është pjesë e akademisë së Apolonisë, ndërsa shokë të skuadrës dhe trajneri flasin me superlative për të.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha