Gëzimi i deputetëve të parlamentit iranian pas sulmit drejt Izraelit

14 Prill, 12:51

Në një video që qarkullon në internet është momenti kur anëtarët e parlamentit iranain festojnë pas sulmit që u ndërmor me qindra dronë kamikazë dhe raketa balistike të lëshuara drejt Izraelit.