Gjergj Luca përshëndet marrëveshjen në Ohër: Kurti dhe Vuçiç vunë gurin e themelit të paqes! Mesazhi që të bashkohen në tryezën e Ballkanit të Hapur

19 Mars, 16:41

Biznesmeni Gjergj Luca ka përshëndetur marrëveshjen Kosovë-Serbi gjatë takimit të djeshëm në Ohër duke dhënë mesazhin se 2 liderët duhet të bashkohen edhe në Ballkanin e Hapur. Në mesazhin e tij, u shpreh se Ballkani është e vetmja strehë e ruajtjes së familjes në Europë  ndaj nuk ka asnjë ndryshim nga BE apo SHBA.

Kategori të tjera