GjiroClassica bën bashkë artistët e rinj nga Rajoni në Konkursin Internacional të Instrumentistëve të rinj ‘tempo’ në Gjirokastër

20 Maj, 21:36

Instrumentistë të rinj nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi janë bërë së bashku në Gjirokastër, në Konkursin Internacional të instrumentistëve të rinj “tempo” në edicionin e vet të parë, zhvilluar nga GjiroClassica.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha