GJKKO, SPAK jep pretencën: Fredi Beleri të dënohet me 2.6 vite burg! 4 vite shërbim prove për bashkëpunëtorin, Pandeli Kokaveshi

13 Shkurt, 15:24 | Përditesimi i fundit: 2024-02-13 16:58:58

Në GJKKO jepet pretenca për kryebashkiakun e zgjedhur të Himarës, Fredi Beleri.

SPAK kërkon dënimin me 2 vite e 6 muaj për Fredi Belerin. Kërkohen 2 vite burg për Pandeli Kokaveshin dhe dënimi të pezullohet ne 4 vite shërbim prove