Gjykata zviceriane dënon me 14 vite burg familjen britanike! Shpenzonte më shumë për qenin sesa për ndihmësit

22 Qershor, 15:36

Katër pjestarët e një familje të pasur britanike, dy prindër, djali dhe nusja, u dënuan me burg nga një gjykatë zviceriane. Prokurori provoi se kjo familje keqtrajtonte shërbëtorët që kishte marrë nga India, të cilët i paguante vetëm7 euro për 18 orë punë