Gjyqi për masakrën e Gërdecit/ Letërporosi në SHBA, kërkohet marrja në pyetje e presidentit dhe përfaqësuesve të kompanisë amerikane SAC

7 Shkurt, 11:12

Në senacën e sotme të gjyqit për Gërdecin, GJKKO informoi se ministria e Drejtësisë ka dërguar letërporosinë në SHBA për të marrë në pyetje Patrick Henry dhe përfaqësuesit e kompanisë SAC.