Gjysmëmaratona në Vlorë, 1200 garues nga e gjithë bota! Në garë dhe nxënësit e shkollave

21 Prill, 10:26 | Përditesimi i fundit: 2024-04-21 15:38:55

Starton në Vlorë deri në gjysmë maratona 2024. Me pjesëmarrje të rreth 1200 garuesve  maratona e ndare në tre gara 5 km, 10 km dhe 21 km por edhe ‘fun run’ ku marrin pjesë nxënësit e shkollave të qytetit