‘Gruaja e thyer’, drama e De Beauvoir sprovon në Tiranë...vihet në skenë shfaqja që provokon spektatorin

25 Mars 2023, 19:00

U mbajt në teatrin “Eksperimental” shfaqja “Gruaja e thyer” e aktivistes Simone de Beauvoir. Me regjinë e Endri Çelës dhe interpretim të Adriana Tolkës publiku vihet në provë me mizansenat dhe veprimet ekstreme, që i qëndrojnë besnike autores