Hajdar Elmazi, saldatori që se braktis zanatin prej 51 vitesh! 67-vjeçari: Keqardhje që rinia nuk e do, ka fitime

9 Qershor, 16:48

Hajdar Elmazi, dhe pse ka dalë prej 3 vitesh në pension ende nuk ka dëshirë që të heqë dorë nga zanati i saldatorit që i ka kushtuar 51 vite jetë. Tregon se punën e bën me dëshirë dhe i vjen keq që rinia nuk e dëshiron këtë zanat që sejll fitime të mira.