Hakik Çekiçi, nga imam në trajner ambicioz në fushë: Ëndrra është një stadium në Bulqizë

23 Shtator, 14:12

Mësues, trajner dhe administror i një klubi futbolli, por edhe predikues në xhami. Ky është Hakik Çekiçi, 45 vjeç nga Bulqiza, i cili për Report TV rrëfeu pasionet e tij, ndërsa lutet që sa më shpejt të ndërtohet një stadium në qytetin e tij

Kategori të tjera