Hamasi njoftoi se nuk merr pjesë në bisedimet për armëpushim: S’ka progres për fundin e luftës! Bie mbështetja për Netanyahun

12 Prill, 21:10

Bisedimet që po mbahen në Kajro për vendosjen e një armëpushimi, kanë ngecur pasi Hamasi njoftoi se nuk do marrë pjesë për sa kohë nuk merret në konsideratë kërkesa e tyre për t’iu dhënë fund luftës në gaza dhe tërheqjen e trupave. Ndërkohë mes izraelitëve ka rënë mbështetja për kryeministrin Netanyahu, ku sipas një sondazhi, 47% e tyre duan si drejtues qeveri, Beny Gatz, aktualisht ministër i jashtëm.