Haxhi Loka, minimuzeu etnografik brenda kështjellës

24 Maj, 19:54

Iniciativa e qytetarit Sefer Gordi për grumbullimin e objekteve dhe sendeve me vlerë për njohjen e kulturës së jetësës së prezianëve, por edhe objekteve të vjetra luftarake. Një vështrim edhe në odën e kafes së mbretit Zog, e dëmtuar bashkë me kullën e sahatit nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit të kaluar.

Programe të tjera

Shiko të gjitha