Haxhi Loka, muret e kështjellës

24 Maj, 19:09

Haxhi Loka, muret e kështjellës dhe kullat rrethore nga ilirët, deri tek turqit dhe austriakët e kullës së sahatit, një histori mbreslënëse mbi qytezën historike dhe turistike të Prezës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha