'Hedhja e vdekjes', vendoset rekord i ri botëror! Triumfi shkon për vikingun

7 Dhjetor 2023, 20:47

Sportet ekstreme janë duke tërhequr gjithnjë e më shumë ndjekës dhe një prej tyre është edhe "hedhja e vdekjes" siç quhet nga organizatorët. Gjithçka është e thjeshtë në parim, me sportistët që hidhen nga lartësi të ndryshme në det për të thyer rekorde.