'Home Office' sfidon trafikantët! Nis fushatën për të penguar emigrantët shqiptarë, fotografia në rrjete sociale: Nëse vini ilegalisht, do ndaloheni ose dëboheni

29 Maj, 16:34

Qeveria britanike ka nisur fushatë sensibilizuese për t’i dhënë mesazh të gjithë emigrantëve shqiptarë që duan të hyjnë në mënyrë ilegale në Britani. Në rrjete sociale po qarkullojnë fotografi paralajmëruese që targeton shqiptarët duke i thënë do të "përballen me ndalimin dhe dëbimin" nga Britania nëse guxojnë të hyjnë në mënyrë të paligjshme.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha