I hodhi në rrugë, Policia ia kthen mbrapsht në oborr mbetjet! Modeli që duhet ndjekur dhe në Shqipëri

21 Mars, 16:03

Një aksion i veçantë është zhvilluar nga policia Lokale në Lombardi në Itali përmes të cilit jepet dhe me një mësim për të gjithë ata që hedhin mbetjet vend e pa vend.