I hutuar dhe i çorientuar’! Shqetësim në SHBA për shëndetin e Joe Biden

5 Qershor, 17:03 | Përditesimi i fundit: 2024-06-05 17:36:19

Dëshmitë e 45 zyrtarëve dhe ekspertëve që janë në kontakt me presidentin Biden ngrenë shqetësimin se ka filluar të shfaqë shenjat e moshës. Në një artikull të publikuar nga Wall Street Journal’ përshkruhen një sërë rrethanash ku Biden u shfaq i hutuar, injoronte informacionin dhe bënte deklarata pa kuptim.