Inceneratori i Fierit, GJKKO vendos kalimin për gjykim të dosjes! Të akuzuar Lefter Koka, Alqi Bllako dhe 8 të tjerë

24 Mars 2023, 14:03 | Përditesimi i fundit: 2023-03-24 20:37:24

Në Gjykatën e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar edhe Korrupsionit ështe vendosur sot pas disa seancave që dosja e inceneratorit të Fierit të kalojë për gjykim.  Gazetarja e Report TV, Keti Banushi, raporton se pasi dëgjoi në seancën e kaluar pretendimet e palëve GJKKO ka kërkuar sot saktësimin e akuzave.