Incident në ndeshjen Spanjë-Shqipëri, tifozi shqiptar futet në fushë

24 Qershor, 23:31

Një incident ka ndodhur në ndeshjen mes Shqipërisë dhe Spanjës, ku një tifozë shqiptar ka hyrë në fushë.