Incident tek bashkia, molotovi hidhet pranë qytetarëve e gazetarëve, njerëzit vrapojnë të tmerruar

28 Maj, 12:02

 

Një incident u shënua para godinës së bashkisë së Tiranës. Në një moment një Molotov është hedhur pranë qytetarëve duke rrezikuar dhe jetën e tyre. Në atë moment ata kanë vrapuar para se të shpërthejë zjarri