Itali/ Edhe senati i thotë PO marrëveshjes me Shqipërinë për emigrantët, Votimi duartrokitet

15 Shkurt, 16:46

Senati italian miratoi sot marrëveshjen me Shqipërinë për emigrantaët.  Marrëveshja u miratua me  93 vota pro, 61 kundër dhe asnjë abstenim.