VIDEO/ Raketat e dronët iranianë mbi qiellin e xhamisë në malin e Tempullit në Jeruzalem, sirenat e alarmit

14 Prill, 08:03 | Përditesimi i fundit: 2024-04-14 08:24:10

Në një video që qarkullon në internet duken raketat dhe dronët iraniane në qiellin e Jeruzalemit, tek Mali i Tempullit të cilat kapen para se të rrëzohen. Mali i Tempullit konsiderohet pas Mekës dhe Medinës, si vendi i tretë i shenjtë i fesë islame. Dronët duken në qiellin mbi xhaminë me kupolë të artë.