Ja si vajta 3 muaj turist në Ish Jugosllavi! Esencë, Report Tv

17 Maj, 20:25

Të shkoje si turist në Ish Jugosllavi ishte një mit që as nuk mendohej dot! Regjisori Aqif Ademi tregon sot për herë të parë në Esencë jetën e tij prej turisti 27 vjeçar në Ish Jugosllavi. Si vajti, si u mor viza dhe përse shkoi? Si e ndiqnin të dyja sigurimet e vendeve moniste dhe çfarë flitej matanë kufirit për shqiptarët nga sllavët!