Jeta mes artit dhe detyrës, rrëfimi i poetit polic Dashamir Malo! Autor i 6 librave: Çdolloj pune ka një lloj poezie brenda

18 Shkurt, 19:45 | Përditesimi i fundit: 2024-02-18 20:08:05

Zbulimi, këndvështrimi dhe konceptimi vetiak i poezisë janë padyshim treguesit themelor të talentit, të Dashamir Malos. Autor i 6 librave me poezi, ai e ndan jetën mes punës në Policinë e Shtetit dhe pasionit për Letersinë