Jo më veto për Ballkanin Perëndimor? Macron e Scholz kërkojnë ndryshim të mënyrës së votimit në BE: Së bashku do ta bëjmë ‘Unionin’ më të fortë

21 Janar, 18:59

Pas bllokimit të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për dy vite rresht për shkak të vetos bullgare dhe apeleve të njëpasnjëshme edhe të Kryeministrit shqiptar Edi Rama duket se Franca dhe Gjermania do të kërkojnë ndryshimin e mënyra e votimit në BE për integrimin e vendet e Ballkanit Perëndimor.

Kategori të tjera