Kanoçja, ose konvertitori që eksitoi dhe kulturoi shqiptarët! Esencë-Report Tv

27 Maj, 15:44

Saimir Maloku: Çfarë ishte kjo pajisje magjike? Kush e krijoi dhe përse u shpik?