KATAR 2022/ 'Botërori No Stop', gjithë golat e ndeshjeve të 4 dhjetorit

4 Dhjetor 2022, 07:30

Çdo mbrëmje në orën 11:00, në emisionin ‘Botërori, No Stop’ në Report Tv do të keni mundësi që të ndiqni momente më pikante të çdo sfide të kampionatit botëror ‘Katar 2022’. Janë zhvilluar plot 2 ndeshje dhe rezultatet janë si më poshtë.

Kategori të tjera