KATAR 2022/ Ja parashikimi i saktë për katër ndeshjet e djeshme në 'E vëmë me bast'! Sot publiku i ndarë për Poloni-Argjentinë e surprizon me Arabinë

30 Nëntor 2022, 09:38

Moderatori Andi Kapxhiu parashikoi saktë katër ndeshjet e ditës së djeshme të Kupës së Botës në emisionin “ E vëmë me bast”. Ai parashikoi fitoren e Senegalit, Holandës, Anglisë dhe SHBA-ve. Edhe specialisti i futbollit Andrea Marko ishte i saktë në parashikim për tre nga katër ndeshjet e djeshme.

Kategori të tjera