Katolikët në Shkodër kremtojnë festën e Zojës, famullia e qytetit merr emrin 'Zoja e Shkodrës'

18 Tetor, 21:16

Frymëzim i nënës Hyjnore, Zojës së Këshillit të Mirë besimtarët katolikë shkodranë kremtuan edhe këtë vit në meshën e shenjtë Festën e Zojës së Shkodrës, pajtores qiellore të Shqipërisë.

Gëzimi, lutjet dhe fishekzjarrët janë bërë pjesë e kësaj ditë të shënuar në rrugët e qytetit, ndërsa nga sot Famullia do të mbajë emrin “Zoja e Shkodrës”.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha