'Kemi parti kioska', Meçe në Repolitix: Janë kthyer në SH.P.K. me pronar! E patë Metën, emëroi gjithë stafin dhe hoqi Braimllarin

9 Korrik, 22:21

Analisti Arben Meçe mori shembullin e Metës dhe PL  në Repolitix, si shembull i kryetarokracisë, pasi emëroi të gjithë stafin e partisë publikisht dhe më pas bëri zgjedhje. Duke folur për reformën zgjedhore Meçe theksoi se në vendin tonë nuk ka parti, as edhe dy kryesorët pasi janë SH.P.K, ku vendos pronari i partisë.