Kërcen dhe nxjerr gjuhën, djaloshi merr vëmendjen gjatë raportimit live të babait të tij

24 Tetor, 14:16

Ndërsa pandemia e COVID-19, ka kufizuar kontaktin me njerëzit dhe shumë prej punëve bëhen tashmë përmes internetit, një moment interesant me një “vizitor” të lezetshëm ehtë kapur nga kamera, teksa eksperti financiar, Jacob Funk Kirkegaard po fliste live në televizion

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha