Kina lehtëson masat ndaj COVID-19, asimptomatikët do karantinohen në shtëpi

7 Dhjetor 2022, 15:44

Kina po largohet nga politika e saj zero-Covid dhe po kërkon të “jetojë me virusin”, siç kudo në botë. Kjo vjen pasi vendi po sheh valën e tij më të madhe të infeksioneve, mbi 30,000 çdo ditë.

Kategori të tjera