Kolumbia sterilizon hipopotamët e ish-bosit të drogës Pablo Eskobar

16 Tetor, 13:42

24 hipopotamë nga tufa e trashëgimisë së pasurisë së kafshëve importuar në mënyrë të paligjshme në Kolumbi për kopshtin zoologjik privat të ish-bosit të drogës Pablo Escobar po sterilizohen nga qeveria vendase për shkak se rrezikojnë florën dhe faunën në ekosistemin e zonës

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha