“Komunist-mercenar-servil”, sherr i fortë Halkaj-Roshi,kreu i Ballit largohet nga emisioni

15 Mars 2023, 07:32

Me debate ka vijuar mbrëmjen e sotme emisioni Repoltix mes ish deputetit Haklaj dhe kreut të Ballit Kombëtar, Artur Roshit. Sipas këtij të fundit, Berishës do i hiqet me kohën Non Grata ndërsa ish deputeti thotë se kjo është e pamundur.

Pas debatit, ofezat kaluan në personale dhe Roshi la sallën.

Pjesë nga debati:

Roshi: Ik tashi se je komunist

Haklaj: Si? Kush është komunist?

Roshi: Rri tashi, o Azgan më flet ti kot mua përditë për demokracinë.

Haklaj: Mënyra sesi flisni juve e tregon që jeni komunist.

Roshi: Servila jeni ju që i rrini mbrapa këtyre. Mos më tregoni mua. Qëndro te vendi yt aty. Berisha është non Grata do ta heqi, pikë mbaroi tani.

Haklaj: E ke lexuar apo jo memorandumin e Joe Biden, e ke parë për çfarë është shpallur Non Grata Berisha?

Roshi: Po ça të shikoj, Biden me demencë e thotë gjithë Amerika.

Haklaj: S’je kërrkushi. Servil je.

Roshi lë emisionin.