Koncert për Paqen në Teatrin “Bylis” në Fier

2 Tetor, 17:25

Mesazhet për paqen dhe fqinjësinë mes popujve, janë përcjellë përmes muzikës shqiptare, italiane dhe greke, në një koncert të mbajtur në teatrin “Bylis” në Fier.

Kategori të tjera