Korça dhe Kruja mbulohen nga dëbora në pranverë! S’ka probleme në akset nacionale dhe turistike

16 Mars, 12:40

Kanë kaluar 2 ditë nga festimet për Ditën e Verës, ndërsa në qarkun e Korçës ka pasur reshje dëbore gjatë natës. Teksa temperaturat kanë mbërritur në vlerat -2 gradë deri në +1 gradë.

Kategori të tjera