Korçë/ Votimi në universitetin Fan Noli, 144 pedagogë dhe 2398 studentë kanë të drejtë vote! Në garë 3 pedagog

21 Qershor, 13:50 | Përditesimi i fundit: 2024-06-21 13:50:55

Edhe në universitetin e Korçës Fan Noli, po zhvillohet sot votimi për zgjedhjen e drejtuesve të rinj, ku 144 pedagogë dhe 2398 studentë kanë të drejtë vote.