Koreja e Veriut lëshon raketë balistike mbi Japoni

4 Tetor, 15:46

Koreja e Veriut ka lëshuar një raketë mbi Japoni, në atë që duket të jetë një përshkallëzim i qëllimshëm për të tërhequr vëmendjen e Tokios dhe Uashingtonit.

Kategori të tjera