Kosovë e Shqipëri bashkë, Javës Kombëtare të Kulturës, i bashkohen edhe West Side Family dhe Loré

27 Nëntor 2022, 22:13

Java Kombëtare e Kulturës, shënon një sërë aktivitetesh deri në 30 nëntor. Pjesë e tyre janë edhe koncertet në ambiente të hapura, siç ishte performanca e grupit West Side Family dhe këngëtares Lore në Pazarin e R

Kategori të tjera