‘Krenarë dhe pastërtorë, që nga Shkodra gjer në Vlorë’, Rama publikon videon sensibilizuese: Të promovojmë Shqipërinë e pastër

24 Qershor, 09:04

Kryeministri Edi Rama ka përsëritur thirrjen ndaj qytetarëve për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm, duke ruajtur kështu atraksionet natyrore dhe kulturore, sidomos në këtë periudhë të rritjes së vizitorëve të huaj në vendin tonë.