Kritikat e SHBA ndaj Kosovës, ish-ambasadori: Kurti nuk do t’ja dijë, ka synim vetëm forcimin në politikën e brendshme të vendit

27 Shkurt, 18:09

Në një lidhje skype për ‘Studio Live’ me gazetarin Arbër Hitaj në Report Tv, Arben Çejku tha se kjo lloj qasje e Kurtit ndaj SHBA-ve dhe partnerëve ndërkombëtarë vijon prej kohësh duke tejkaluar disa herë edhe vijën e kuqe.