Kujtim Kujtila, ndërzimi artificial i gjedhëve

10 Maj, 15:37

Veterineri Kujtim Kujtila gjatë një shërbimi pune në fshatin Marinaj, ndalet në një familje dhe kryen ndërzimin artificial të lopës së familjes. Ndërzimi artificial, si metodë fitimprurëse për rritjen e të ardhurave ekonomike të familjeve cermenikase. Në fund, një mesazh për të rinjtë e fshatit, që të përfshihen në mësimin e zanatit të veterinerit, një mundësi shumë e mirë për një jetë më të mirë në fshat.

Programe të tjera

Shiko të gjitha