Kujtim Kujtila, veterineri në Çermenikë

10 Maj, 18:54

Marinaj është një fshat malor në zonën e Çermenikës ku, prej 30 vjetësh, veterineri Kujtim Kujtila shërben për nevojat e familjeve që mbajnë ekonomitë e tyre me pak bujqësi dhe me blegtori. Historia e Kujtimit si trashëgues i zanatit të veterinerit prej gjyshërve të tij. Kujtimi është edhe kryeplak i fshatit Marinaj. Aksionet në ditët e coronavirusit covid 19 për ndërtimin e një cezmeje në qendër të fshatit me djem të rinj vullnetarë dhe programi i një dite pune në shërbim të bagëtive, tufave të dhive dhe lopëve në fshat.

Programe të tjera

Shiko të gjitha