Kukësi përgatitet për festivalin e teatrove në Berat! Aktorët e vegjël vënë në skenë 'Zana Mendjelehtë'

7 Qershor, 19:32

Magjike dhe plot emocion ka qenë për fëmijët shfaqja premierë “Zana Mendjelehtë” e cila u shfaq në Pallatin e Kulturës në Kukës. Premiera e prezantuar nga artistët e vegjël të Kukësit do të përfaqësojë qytetin verilindor në Festivalin Kombëtar të Teatrit për fëmijë “Një Mbi Një Dritaret”në Berat

Kategori të tjera

Shiko të gjitha