“Kur mamatë bullizojnë mamat” Si reagojnë nga komentet negative në rrjete sociale? (14 qershor 2023)

14 Qershor, 20:53

Tashmë është e njohur që një pjesë e mire e jetës sonë është e ndarë edhe në rrjete sociale. Procese e faza të ndryshme jetësore jane ato që një pjesë e mire e njerëzve prferojnë ti ndajne edhe me publikun e tyre virtual. Kur bëhet fjalë pë mëmësinë duket se vazhdon të jetë një sfidë më vete pavarësisht kohës në të cilen jetojmë apo mënyrës që një grua zgjedh të rrisë fëmijët e saj. Përballja me të panjohurat e mëmësisë, këshillat apo kritikat një nënë duket se I merr nga të gjitha anët, shpesh edhe nga vetë familjarët e afërt të cilët e gjykojnë për zgjedhjet e saj. Ne “Esencë” tre mama ndanë eksperiencat e tyre: Nutricionistja Diola Dosti, soprano Ramona Tullumani dhe sociologia Diola Dosti.