‘Kush e solli Doruntinën’, kryevepra e Kadaresë vjen ndryshe në Përrenjas

20 Qershor, 15:29

Nën regjinë e Laert Vasilit, në qendrën kulturore të Përrenjasit është vënë në skenë drama “Kush e solli Doruntinën” bazuar në romanin kryevepër të Ismail Kadaresë.  Ndryshe nga herë të tjera, kjo vepër  është vënë në skenë nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare dhe të mesme në Përrenjas.