Lezhë, policia shkon të neutralizojë familjen me persona me probleme mendore, plagoset efektivi

14 Shkurt, 15:40

Një efektiv policie ka mbetur i lënduar në fshatin Rrilë të Lezhës. Forcat e policisë kishin shkuar në mbështetje të institucioneve lokale për neutralizmin e një familjeje me persona me probleme mendorë dhe janë hasur në rezistencën dhe dhunën e tyre.

Të sëmurët janë dërguar në psikiatrinë e Shkodrës ndërsa polici po merr mjekim në urgjencën e Lezhës, meson Report Tv.