Lezhjani çel fermë në vendlindje: Më paragjykonin kur më shihnin me dele! Emigrimi s’është dasëm, guri i rëndë peshon në vend të vet

6 Nëntor, 18:33

Rigejs Alushi nga Lezha është rikthyer nga emigrimi dhe merret me blegtori. Ka 110 krerë dele dhe nuk e mendon më largimin, madje ka një apel për të rinjtë që nuk po e gjejnë veten në vendlindje.

Kategori të tjera